VAŽNI SAVETI ZA KUVANJE U SOUS VIDE
SOUS VIDE je tehnika kuvanja hrane u vakuumski zatvorenoj kesi koja se stavlja u posudu sa vodom. Temperatura vode se […]
SOUS VIDE je tehnika kuvanja hrane u vakuumski zatvorenoj kesi koja se stavlja u posudu sa vodom. Temperatura vode se […]
Vakuumiranje je idealna tehnika konzerviranja hrane, naročito mesa i ribe. Vakuumiranje je postupak pakovanja hrana u kom se sav vazduh […]
Vakuumiranje produžava rok trajanja Vakuumiranje produžava vek trajanja namirnicima od tri do pet puta. Na to utiče početno stanje proizvoda, […]
Za koju vrstu proizvoda mogu da koristim MAP i termopakerice? MAP i termopakerice mogu da se koriste za sve […]
Morski plodovi koje želimo da vakumiramo i zamrznemo, potrebno je kupiti u svežem stanju, čuvati na hladnom sve dok […]
Da bi ste sačuvali ukus, aromu, hranljive sastojke i sprečili “Freezer burn” najbolji način da skladištite ribu je vakuum pakovanje. […]
Glavni razlog za vakuumiranje sireva je sprečavanje isušivanja, pravljenje površinske kore, gubitak svežeg ukusa i izgleda. Generalno gledano, tvrdi sirevi […]
Postoje dva glavna razloga zbog kojih se vakuumira voće, jedan je produžetak roka trajanja u frižideru, a drugi je vakuumiranje […]
Ne preporučuje se direktno vakuumiranje svežeg povrća i čuvanje u frižideru na duži period. Sveže povrće je još uvek živo […]
Da li u ponudi imate servis i rezervne delove? Servis i rezervni delovi su obezbeđeni u garantnom i vangaratnom roku. […]