Vakuumiranje produžava rok trajanja

Vakuumiranje produžava vek trajanja namirnicima od tri do pet puta. Na to utiče početno stanje proizvoda, način tranporta i skladištenja, kao i mnogi drugi faktori. Vakuumiranje sprečava mešanje mirisa u frižideru ili zamrzivaču, kaliranje proizvoda, sušenje (stvrdnjavanje).

Vakuumiranje štedi vreme

Vaše obroke možete planirati unapred i zamrznuti. Kada Vam je jelo potrebno možete ga izvaditi iz zamrzivača i brzo pripremiti. Posebno je pogodno za mariniranje hrane unapred. Vakuumiranje sprečava nepotrebno bacanje hrane, time štedite i vreme i novac.

Bolja organizacija prostora

Vakuumiranje pomaže da bolje organizujete svoj prostor. Vakuumirana hrana zauzima manje mesta u frižideru i preglednije za sortiranje i traženje hrane.

Vakuumiranje čuva Vašu hranu

Vakuumiranje čuva Vašu hranu, izvlačenjem vazduha iz kese, sprečavate razvoj bakterija. Buđ i bakterije nemaju mogućnost razvijanja usled nedostatka kiseonika.

Vakuumirana hrana je boljeg ukusa

Vakuumiranjem hrana zadržava svoja nutritivna svojsta, teksturu, ukuse i sokove.
Primetićete razliku u ukusu između vakuumirane i tradicionalno pakovane hrane.

Vakuumiranje štedi novac

Kupovina hrane na veliko, sortiranje na obroke, vakuumiranje, štedi Vaše vreme i novac u odnosu na kupovinu hrane pre svakog obroka.