NAJČEŠĆA PITANJA I ODGOVORI U VEZI TEHNOLOGIJE I PRIMENE
Šta je modifikovana atmosfera? Modifikovana atmosfera je kombinacija gasova, koji omogućavaju proizvodima da povećaju rok trajanja u kesi. Takođe pomažu […]
Šta je modifikovana atmosfera? Modifikovana atmosfera je kombinacija gasova, koji omogućavaju proizvodima da povećaju rok trajanja u kesi. Takođe pomažu […]
Koja je razlika između vakuum kesa i običnih kesa za čuvanje ( kesa za zamrzivač) Kese za zamrzivač nisu pogodne […]
Koliko vremena je potrebno za vakuum pakovanje sa vašim mašinama? Vreme vakuumiranja zavisi od modela mašine, dimenzije kese i količine proizvoda […]
Često nas pitanju koja je razlika između eksternih i komornih vakuum mašina. U narednom kratkom postu ću pokušati da vam […]
SOUS VIDE je metod kuvanja hrane, u hermetički zatvorenim plastičnim kesama (vakuum) na kontrolisanoj temperaturi, duže nego što je uobičajeno kuvanje […]
Vakuumiranje predstavlja oslobađanje od vazduha. Vakuumiranje možemo postići pomoću vakuuum kesa ili posuda. Najvažniji razlog vakuumiranja je eliminisanje kiseonika. Bakterijama […]
Očuvanje izvornih ukusa i mirisa proizvoda Produžava vek trajanja proizvoda od dva do pet puta Povećanje efikasnosti distribucije proizvoda i […]